Aankondiging aanleg werfreserve voor beroepsbrandweerlieden opnieuw opengesteld

Home/Uncategorized/Aankondiging aanleg werfreserve voor beroepsbrandweerlieden opnieuw opengesteld

Enkele weken geleden publiceerden we de aankondiging van de aanleg van een werfreserve voor beroepsbrandweerlieden. In deze aankondiging ontbraken echter een aantal meldingen die wettelijk verplicht zijn. We hebben dan ook deze aankondiging van de website gehaald.

Op 08/07/2016 publiceerden we de aangepaste aankondiging opnieuw. U vindt deze oproep voor de aanleg van een werfreserve op onze pagina vacatures.

Heel wat kandidaten hadden zich bij de eerste bekendmaking echter al ingeschreven bij het secretariaat. Omdat de voorwaarden aangepast werden, zullen deze kandidaten een e-mail ontvangen waarin hen gevraagd wordt om te laten weten of zij alsnog geïnteresseerd zijn om in de werfreserve opgenomen te worden.

Wie dus reeds ingeschreven had als kandidaat, hoeft niet nogmaals zijn kandidatuur door te geven, maar enkel aan het secretariaat te bevestigen dat zij kandidaat blijven. Gelieve daarvoor wel te wachten op het bericht van het secretariaat.

Kandidaat-brandweerlieden die hun kandidatuur nog niet ingestuurd hadden, kunnen de gevraagde procedure volgen (zie pagina vacatures). De kandidaturen kunnen ingediend worden tot en met 15 augustus 2016.

Raadpleeg ook onze brochure ‘Brandweerman (m/v) worden’ voor meer informatie.

 

2016-07-08T14:54:18+00:00 8 juli 2016|